Gullón, перший іспанський виробник печива, який отримав сертифікат захисту Covid-19

    • Компанія стала першим іспанським виробником печива, сертифікованим аудитором з печаткою Covid-19 Prevention / Food, яка підтверджує план дій на випадок надзвичайних ситуацій, який проводиться для ізоляції галузі від коронавірусу та захисту здоров’я персоналу та обслуговування своїх споживачів.
    • Gullón має понад 20 сертифікатів у галузі охорони здоров’я, інновацій, КСВ та харчової безпеки, і він був першим іспанським виробником печива, який отримав відзнаки ISO 9001 та 14001 AENOR щодо якості та екологічного менеджменту.

Гуллон, столітній виробник печива та головний європейський виробник, був першою іспанською компанією сектору харчових продуктів та бісквітів, яку визнала аудиторська АСЕРТА за його заходи щодо протидії та запобігання Covid-19. Сертифікат COVID-19 Prevention / Food підтверджує свій План дій на випадок непередбачених ситуацій, який застосовується для ізоляції галузі від коронавірусу та охорони здоров’я та захисту своїх працівників, а також для забезпечення постачання та обслуговування своїх споживачів.

Щоб відповісти на вимоги клієнтів, споживачів, роздрібних дистриб’юторів та зацікавлених сторін, Gullón встановив запобіжні заходи, які пройшли аудит для підтримання своїх заводів та виробничого процесу в безпеці для отримання цих знаків запобігання Covid-19. Цей сертифікат підтверджує План дій на випадок непередбачених ситуацій на основі керівних принципів та рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), Європейської комісії (ЄК), Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA), Міністерства охорони здоров’я Іспанії та пропагандистів правил продовольчої безпеки ( IFS, BRCGS, GLOBALG.AP).

“Від компанії Gullón ми зіткнулися з ситуацією, спровокованою Covid-19, щоб ізолювати наші заводи та захистити здоров’я та захист наших співробітників, а також забезпечити постачання та обслуговування наших клієнтів”, – запевняє Хуан Мігель Мартінес Габальдон, генеральний директор Gullón. «Зараз нам більше, ніж коли-небудь, потрібно виступити як стовп довіри, як про це говорять наші дистриб’ютори та споживачі. Для цього ми ще раз очолюємо сектор виробників бісквітів у галузі продовольчої безпеки та якості », – пряма мова.

Заходи плану дій на випадок надзвичайних ситуацій

За тиждень до оголошення державою тривоги в Іспанії Гуллон розпочав реалізацію плану дій на випадок надзвичайних ситуацій. Основні заходи плану передбачають контроль температури для персоналу в точці доступу до заводів, дезінфекцію місць загального користування, включаючи озонізацію та небулізацію, відокремлення робочих місць через фізичні бар’єри, такі як перегородка, відвідування фабрики обмеженим персоналом, реорганізація робочі зміни, щоб уникнути агломерацій, віддалена робота для офісного персоналу, розповсюдження понад 90 000 сертифікованих масок для обличчя, масків та захисних окулярів та легкий доступ до гідроалкогольного гелю на всій посаді та для всіх працівників.

Сертифікована компанія

У галузі зовнішнього аудиту та сертифікації іспанська компанія завжди була в авангарді свого сектору. Gullón був першим виробником печива, який AENOR отримав із знаками ISO 9001 та 14001 щодо якості та управління навколишнім середовищем.

В даний час Гуллон має понад 20 сертифікатів якості, інновацій, продовольчої безпеки (IFS та BRC), соціальної корпоративної відповідальності (SMETA) та управління навколишнім середовищем, перевірки AENOR щодо інвентаризації викидів (вуглецевий слід компанії) або сертифікату BIO на виробництво та маркування своїх екологічних брендів.

Гуллон ще раз довіряє незалежному органу з сертифікації ACERTA. Ця аудиторська компанія з визнаними шляхами та протиставленими технічними компетенціями щороку видає більше 4000 сертифікатів та має понад 2500 клієнтів та присутність у більш ніж 15 країнах.